PROMISIUNE PENTRU ZIUA DE MAINE

  • Format : 362 pg., 14 x 20.5 cm
  • Categorie: Romane
  • Codprodus: 10251
  • PRET 32 RON!

Descriere
�Voi �ntelege dacă nu aveti nevoie de mine să răman toată vara, domnule McCandles. Stiu că aceasta schimbă planurile noastre initiale�.
Chase o studie si zise simplu: �Totul depinde de decizia pe care o iau. Dacă angajez o altă �nsotitoare pentru Quintin, ai dreptate�nu voi avea nevoie să rămai. Dacă aleg cealaltă optiune, �nsă, voi avea foarte mare nevoie de tine�.Vioaie si impetuoasă, Katherine Taggart�poreclită �Rusty� (�Ruginia�) pentru părul ei cret de culoare roscată�străluceste ca o rază de soare la orfelinatul mătusii si unchiului ei. �ntelegătoare fată de copii, dar neobisnuită să călătorească singură �n Vestul nepătruns, Rusty este �nsotită �n prima ei călătorie de plasament a unor orfani de amabilul dar rezervatul domn Chase McCandles.Cand Chase �i oferă lui Rusty o slujbă ca �nsotitoare pentru tanărul lui fiu, Quintin, inima lui Rusty este sfasiată. Cum poate ea să-l convingă pe Chase că fiul lui are disperată nevoie de un tată? Si poate Chase să �nvete să se �ncreadă �n Dumnezeu ca să-l ajute să-si dovedească dragostea si afectiunea fată de Quintin�si fată de Rusty?

O poveste de dragoste, �ncredere si familie care �ncălzeste inima … scrisă de autoarea unor cărti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: