O inimă ca a Mariei într-o lume ca a Martei

Pret: 30.00 RON

Autor: Joanna Weaver
COD: OOCTS
Nr. pagini: 264
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm

Detalii produs:

Gaseste intimitatea cu Dumnezeu, in ciuda agitatiei vietii! O invitatie pentru fiecare femeie care a simtit vreodata ca nu este destul de evlavioasa destul de iubitoare sau ca nu face destul!

 Viata unei femei de astazi nu este prea diferita de cea a Mariei sau a Martei din Noul Testament. Asemenea Mariei, si tu tanjesti sa stai la picioarele lui Isus… dar obligatiile zilnice ale vietii tale agitate pur si simplu nu te lasa in pace. Asemenea Martei, si tu II iubesti pe Isus si vrei din tot sufletul sa-I slujesti… dar te lupti cu oboseala, cu resentimentele si cu simtamintele de incompatibilitate.

 Atunci vine Isus, in mijlocul freamatului vietii tale, pentru a-ti face aceeasi invitatie pe care a facut-o cu mult timp in urma celor doua surori din Betania. Plin de blandete, El te sfatuieste sa alegi „partea cea buna” – o viata de intimitate cu El, intimitate care se revarsa in mod natural in slujire plina de dragoste.

 

Cu o abordare noua, Joanna Weaver ne arata noua tuturor – Marii si Marte – cum sa ne apropiem mai mult de Domnul nostru: aprofundandu-ne partasia cu El, consolidandu-ne slujirea si facandu-le pe amandoua cu mai putin stres si cu mai multa bucurie. Cartea include un studiu biblic de 12 saptamani aplicabil atat individual, cat si in grup.

 

JOANNA WEAVER este sotie de pastor, lider de studiu biblic si autoare ale carei lucrari includ cartea bestseller „O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei” si cartea cadou-de-nunta „With This Ring”. Articolele ei au aparut in publicatii precum Focus on the Family, Guideposts si HomeLife. Ea si sotul ei, John, sunt implicati in slujire de mai bine de douazeci de ani. Joanna si John Weaver, impreuna cu cei trei copii ai lor locuiesc in Whitefish, Montana.

 

 

Cuprins:

 

Multumiri

 

Cap. 1. Povestea a doua surori

Cap. 2. „Doamne, nu-Ti pasa?”

Cap. 3. Diagnosticul

Cap. 4. Solutia

Cap. 5. Intimitatea din sufragerie

Cap. 6. Slujirea din bucatarie

Cap. 7. Partea cea buna

Cap. 8. Lectii de la Lazar

Cap. 9. Inima educabila a Martei

Cap. 10. Dragostea extravaganta a Mariei

Cap. 11. Echilibrarea slujirii si inchinarii

Cap. 12. O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei

 

Resurse pentru ‘O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei’:

Anexa A. Ghid de studiu

Anexa B. Resurse pentru intimitatea din sufragerie

Anexa C. Resurse pentru slujirea din bucatarie

Anexa D. Jurnal de calatorie

Anexa E. Un plan simplu pentru o jumatate de zi de rugaciune

Anexa F. Drepturile crestinului la locul de munca

 

 

Aprecieri pentru „O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei”:

 

„Una dintre cele mai bune carti pe care le-am folosit.”

– Biserica Providence Road Church of Christ, Charlotte, North Carolina

 

„Cartea ta a ajutat la schimbarea multor vieti.”

– Biserica Baptista Columbus, Columbus, Indiana

 

„Adeseori continutul cartilor esueaza in a-si urma titlul, dar cartea Joannei Weaver, ‘O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei’, face mai mult decat sa-si tina promisiunea. Cartea este usor de citit, scrisa intr-o maniera personala, este bine scrisa si are un mesaj profund. Cartea aceasta m-a pus la teste, m-a provocat si m-a incurajat sa traiesc in fiecare zi ca Maria intr-o lume ca cea a Martei, dand in acelasi timp dovada de calitatile bune atat ale Mariei, cat si ale Martei. Cititoarele acestei carti se vor simti binecuvantate!”

Carole Mayhall, autoarea cartilor „Come Walk with Me” si „Here I Am Again, Lord”

 

„Joanna Weaver are o inima care canta. Ori de cate ori sunt in preajma ei, ma face sa zambesc. Vocea ei se aude puternic si clar in cartea ‘O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei’. Cartea ei ne cheama sa ne unim corului care se afla zilnic in prezenta lui Cristos, in ciuda presiunilor care ameninta sa ne reduca la tacere. Consider-o drept partitura pentru sufletul tau.”

Robin Jones Gunn, autoare a seriilor best-seller „Glenbrooke” si „Christy Miller”

 

„Echilibru. Totul se rezuma la acesta, si Joanna Weaver l-a gasit, ni l-a descris si ne cheama la aceasta lucrare minunata si practica. Daca te-ai straduit vreodata sa gasesti un timp linistit, tanjind dupa o profunda comuniune sfanta sau daca te-ai simtit descurajata pentru ca nici un lucru, nici celalalt nu pareau a fi realizabile, te vei simti provocata si binecuvantata citind cartea ‘O inima ca a Mariei intr-o lume ca a Martei!'”

Jan Silvious, autoarea cartii „Foolproofing Your Life”

 

„Cu sinceritate, umor si pasiune, Joanna Weaver ne cheama sa ne formam o ‘inima ca a Mariei’ care se bucura de partasia cu Dumnezeu si Ii acorda primordialitate. Cu toate acestea, ea nu neglijeaza orientarea slujitoare a Martei. Ci, cu multa intelepciune si pragmatism, ea schiteaza pentru noi toate un model echilibrat de combinare a calitatilor Mariei si ale Martei. Imi place in mod special modul ei de gandire cu privire la exprimarea cu generozitate a dragostei – fata de Dumnezeu si fata de oameni.”

Judith Couchman, fondatoarea si lidera seminarului Designing a Woman’s Life

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: